







Timetable European Championship Sidecar and Quadcross of European Nations

Friday

Technical Control and Verification	14.00 – 19.00
Circuit Control	15.00
Meeting with the Organizer	17.00
Second Circuit Control (If necessary)	18.00

Saturday

Technical Control and Verification		08.00 - 08.30		
1st Jury Meeting		8.45		
Riders Briefing		9.30		
For Quad free practice: National Teams will				
as a complete team. Groups 1 and 2 wil be				
(max 10 National Teams = 30 Quads)				
Start Practice Quads Group 1	(5 minutes)	10.00 - 10.05		
Free Practice Quads Group 1	(30 Minutes)	10.05 – 10.35		
(max 10 National Teams = 30 Sidecars)				
Start Practice Sidecars	(5 Minutes)	11.10 - 11.15		
Free Practice Sidecars	30 Minutes)	11.15 – 11.45		
(max 10 National Teams = 30 Quads)				
Start Practice Quads Group 2	(5 Minutes)	12.00 – 12.05		
Free Practice Quads Group 2	(30 Minutes)	12.05 – 12.35		
Track maintennance / Watering / Lunch break				
The order for Quads to go to the starting g				
be determined by ballot (seperate ballot for each race) Group A rider is the first rider on the				
entry form Group B rider is the secon rider on the entry form and group C rider is the				
third rider on the entry form. Changing of (Groups is forbidden			
Waiting Zone closes Sighting Lap		13.15		
Qualifying race group A Quads	20 minutes + 2 laps	13.30		
Waiting Zone closes Sighting Lap		14.00		
Qualifying race group B Quads	20 minutes + 2 laps	14.15		
Timed Practice Sidecar		15.00 - 15.40		
Waiting Zone closes Sighting Lap		16.10		
Qualifying race group C Quads	20 minutes + 2 lans			
Quantying race group c Quaus	20 minutes + 2 laps	16.25		
Second Jury Meeting	20 minutes + 2 laps	16.25		









Timetable European Championship Sidecar and Quadcross of European Nations

Sunday

eams		08.20 - 08.40		
Warm up Quads first 50% of qualifyed Teams Riders		08.50 - 09.05		
Warm up Quads second 50% of qualifyed Teams Riders		09.15 – 09.30		
Opening Ceremony				
Track maintennance / Watering				
ting lap		10.45		
Group A and B	25 min + 2 laps	11.00		
ting lap		11.45		
Group A and B	25 min + 2 laps	12.00		
ting lap		12.45		
Group B and C	25 min + 2 laps	13.00		
Track maintennance / Watering / Lunch Break				
ting lap		14.15		
Group B and C	25 min + 2 laps	14.30		
Waiting Zone Closes Sighting lap		15.15		
Group A and C	25 min + 2 laps	15.30		
ting lap		16.15		
Group A and C	25 min + 2 laps	16.30		
	50% of qualifyed Teams Ope Track main ting lap Group A and B ting lap Group A and B ting lap Group B and C Track maintenna ting lap Group B and C ting lap Group A and C	Opening Ceremony Track maintennance / Watering ting lap Group A and B 25 min + 2 laps ting lap Group A and B 25 min + 2 laps ting lap Group A and B 25 min + 2 laps ting lap Group B and C 25 min + 2 laps Track maintennance / Watering / Lunch Break Track maintennance / Watering / Lunch Break ting lap Group B and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps ting lap Group A and C 25 min + 2 laps		

Price giving ceremony

immediatly after last race

3rd Jury Meeting

immediatly after Price giving Ceremony